CORONABEWIJS voor reizen en evenementen met CoronaCheck – Huisartsenpraktijk de Heuvelink – Vinkeveen

Welkom op de nieuwe website van de Heuvelink!

Van harte welkom op de website van onze huisartsenpraktijk. Hier willen we u informeren over de gang van zaken in onze praktijk, relevant nieuws en over activiteiten onze hulpverleners.


Kwaliteitskeurmerk voor praktijk de Heuvelink

Elke 3 jaar wordt onze praktijk uitgebreid gekeurd door NHG‑Praktijkaccreditering (NPA, de keuringsinstantie voor huisartsen). Dit jaar is dat weer het geval. Vanwege deze keuring horen wij graag uw mening over:
  • De praktijk zelf (het maken van afspraken, het gebouw, de benadering enzovoort).
  • Uw eigen huisarts. Zou u de enquête in willen vullen? Wij danken u vriendelijk voor uw tijd en moeite!
 
 

Terug naar overzicht

CORONABEWIJS voor reizen en evenementen met CoronaCheck

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar +31-247 247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen. Stuurt u dan een bericht via ons UwZorgOnline portaal of app of via een e-mail naar deheuvelink@xs4all.nl; geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens. Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe. Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen.

U bent beschermd als u volledig gevaccineerd bent (met twee Pfizer, Moderna, AstraZeneca of met 1 Janssen vaccin), maar ook als u in de afgelopen 6 maanden Corona en één vaccinatie hebt gehad of recent negatief getest bent.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

Opmerking: bij groep mensen in de praktijk is naast de correcte AstraZeneca registratie ook foutief een Pfizer-vaccinatie geregistreerd. Inmiddels is het RIVM op de hoogte gesteld en wordt dit gecorrigeerd. U hoeft daarvoor dus niet te bellen naar de praktijk.

Publicatiedatum: 17-09-2021