Nieuwe Vacature POH-S – Huisartsenpraktijk de Heuvelink – Vinkeveen

Welkom op de nieuwe website van de Heuvelink!

Van harte welkom op de website van onze huisartsenpraktijk. Hier willen we u informeren over de gang van zaken in onze praktijk, relevant nieuws en over activiteiten onze hulpverleners.


Kwaliteitskeurmerk voor praktijk de Heuvelink

Elke 3 jaar wordt onze praktijk uitgebreid gekeurd door NHG‑Praktijkaccreditering (NPA, de keuringsinstantie voor huisartsen). Dit jaar is dat weer het geval. Vanwege deze keuring horen wij graag uw mening over:
  • De praktijk zelf (het maken van afspraken, het gebouw, de benadering enzovoort).
  • Uw eigen huisarts. Zou u de enquête in willen vullen? Wij danken u vriendelijk voor uw tijd en moeite!
 
 

Terug naar overzicht

Nieuwe Vacature POH-S

Gezocht:                In verband met vertrek Yvonne Vergeer zoeken we een nieuwe POH-Somatiek.
Per:                        15-04-2023
Uren per week:    18 uren
Plaats:                    Vinkeveen.

Voor onze praktijk De Heuvelink zoeken wij een Praktijkondersteuner Somatiek voor de begeleiding van onze patiënten met Diabetes Mellitus type 2 en hart- en vaatziekten, alsook ouderenzorg. Het gaat om 18 uur per week, met mogelijkheid tot uitbreiding in de toekomst. Een HBO denkniveau, zelfstandigheid en goed kunnen samenwerken in ons gezellige team, zijn eigenschappen waar wij naar op zoek zijn. Salariëring gebeurt volgens de CAO Huisartsenzorg; er is veel ruimte voor bijscholing.

Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan gerust contact met ons op (Mw D.W.M. Lucassen 06-54607903). Wij zien uw sollicitatie plus cv graag tegemoet via de mail:   deheuvelink@xs4all.nl

Publicatiedatum: 17-01-2023